Annons:

3D-funktion är en strategisk utbildning som riktar sig till dig som redan jobbar som PT men vill bli ännu bättre inom fysträning, prehab och rehab.

Efter utbildningen kommer du att bemästra:
Principerna som föder…
Strategierna som till slut utmynnar i…
Övningarna.

För två av Sveriges mest framgångsrika personliga tränare har modellen Principer, Strategier, Övningar varit ett ovärderligt arbetsredskap. I 3D-funktion berättar de mer om metoden som bygger på vetenskapliga rön från världsledande auktoriteter inom fysiologi och medicin – samt delar med sig av alla handfasta tips som de snappat upp på vägen.

Seth och Andreas beskriver 3D-funktion som den utbildning de själva alltid har saknat. För dem är 3D-funktion ett sätt att dela med sig av sina yrkeserfarenheter och utbilda en ny generation av personliga tränare.

3D-funktion är egentligen många utbildningar i en. Andreas och Seth delar med sig av sina erfarenheter från de olika influenserna som har tagit dem dit de är idag. Inflytelserika personer som lett dem till 3D-funktion är bland andra: Tom Myers, Gary Gray, Michael Boyle, Athletes Performance, Zatisiorsky, Stiff, Michol Dalcourt, Chris & Ann Fredricks, Thomas Hanna, Robert Schleip, Vern Gambetta, Gray Cook och Anthony Carey.

Hör Andreas och Seth berätta mer om 3D-funktion i filmklippet nedan.

Moduler

Modul 1: 3D Funktion tankeprocess – fot & knä
Modul 2: Höft
Modul 3: Ryggrad
Modul 4: SI-led, axel/skuldra, arm/hand
Modul 5: Nacke, bäckenbotten, fysträning

Samtliga moduler innehåller både teoretiska och praktiska moment.

3D Advanced – Certifierad movement specialist, 3D-tränare.
• 3 dagar.
• Genomgång av teoretisk tenta som är godkänd och inlämnad innan kursstart.
• Avancerade screeningmetoder och fördjupning modul 1–5.
• Fysträning.
• Praktisk examinering.

För att gå 3D Advanced måste du ha genomfört alla de tidigare modulerna.

3D-funktion applicerat

Se Andreas Öhgren träna med Mattias Hargin.

FAQ

Q: Behöver jag gå modulerna i ordning?
A: Nej, det är däremot fördelaktigt att gå dem i ordning. Vi rekommenderar alltid att börja med Modul 1 för att lättare kunna ta till sig informationen från de övriga stegen.

Q: Bör jag studera något innan utbildningarna?
A: Det måste man inte men det är hjälpsamt att ha koll på den strukturella anatomin innan avsedd modul. Tex. inför Modul 1 är det bra att ha kunskap om vaden och fotens anatomi, men detta är inget krav. De flesta tar med sig det man har från föregående utbildningar och klarar sig bra med detta. De flesta modulerna ger mersmak åt deltagaren och under utbildningen rekommenderas också andra utbildningar och litteratur.

Q: Vad får man för kursmaterial?
A: Du får full tillgång till alla presentationer efter varje modul. Utöver detta kan du ta del av filmer från utbildningen samt övrigt material i vår slutna grupp på Facebook som du blir inbjuden till. Där har du även möjlighet till kommunikation med kursdeltagare och lärare.

Q: Är 3D-funktion endast riktad till PTs?
A: Nej, även om vår initiala tanke var endast PTs så har vi sedan start fått fördelen att få med oss både naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter, läkarstudenter, massörer, samt kinesiologer.

Q: Vilka boende rekommenderas under utbildning?
A: Vi har boende både i Stockholm och Göteborg i nära anslutning till utbildningslokalerna som ger kursdeltagare bättre pris. Du får denna information när du anmält dig.

Utbildare

  • Seth Ronland
    FAFS, PT, FMR, SCSC, HMS, BFNS
  • Andreas Öhgren
    FAFS, PT, FMR, HMS, GPS

Pris och anmälan

Välj datum:

7-8 november | Modul 4 | The Academy, Stockholm - 6000 SEK FULLBOKAT

7-8 december | Modul 1 | Sankt Jörgen Park, Göteborg - 6000 SEK FULLBOKAT

Meddelande

Eventuella matallergier, kommentarer eller övriga önskemål.

Regler och villkor

• Anmälan är bindande.
• Vid avbokning senare än fyra veckor innan kursstart eller utebliven närvaro på kursdagen, debiteras 75% av kursavgiften.
• Vid avbokning med sjukintyg krediteras fakturan.
• Du kan omboka din plats till ett senare kurstillfälle (i mån av plats) fram till och med fyra veckor innan den bokade kursen. Fakturan skall då betalas vid det planerade tillfället och du har din plats tillgodo inför kommande utbildning.Välj betalsätt

Betala med kort (privatperson/företag)
Du kan betala med Visa, MasterCard, eller American Express
Betala genom faktura (enbart företag)Faktureringsadress