Annons:

Succékursen 3D Funktion har sedan den lanserades 2014 höjt kunskapsnivån rejält bland landets personliga tränare och satt fokus på kroppens naturliga rörelsemönster.

3D-löpning riktar sig till dig som idag är verksam som tränare, fystränare eller är löpare och vill lära dig mer om hur du – med rätt uppbyggnadsträning och behandling – får ut maximal prestation med minimal skaderisk.

Det är hög tid att använda det vi idag vet om kroppens funktion och kapacitet för att på bästa sätt förbereda våra löpare för denna krävande idrott/hobby. Vi tar under kursen avstamp i fysikens lagar om gravitation, massa och rörelse – och reder ut vad som händer när dessa krafter möter marken. Denna kunskap ligger till grund för de viktiga strategier du behöver för att kunna individanpassa träningen.

Under dessa fullmatade två dagar får du ta del av Andreas Öhgrens och Seth Ronlands succémetoder, som de själva använder på allt ifrån motionslöpare till världsmästare. Du lär dig tankekedjorna som leder till en lyckad screening, hur du lägger upp en individanpassad träningsplan (från grund till grenspecifik) och hur du väljer rätt övningar till varje individ. Under kursen får du också lära dig nya övningar som kommer att ha stor betydelse för varje enskild löpare du hjälper framöver.

Visst vill du också vara med och förändra prehab/rehab och prestationsträningen för löpare? Boka in dig på 3D löpning redan idag.

Utbildare

  • Seth Ronland
    FAFS, PT, FMR, SCSC, HMS, BFNS
  • Andreas Öhgren
    FAFS, PT, FMR, HMS, GPS

Inga kurser finns just nu planerade. Fyll i här nedan att du vill ha kurs!