Annons:

Succékursen 3D Funktion har sedan den lanserades 2014 höjt kunskapsnivån rejält bland landets personliga tränare och satt fokus på kroppens naturliga rörelsemönster.

3D-hockey riktar sig till dig som idag är verksam som tränare, fystränare eller hockeyspelare och vill lära dig mer om hur du – med rätt fysträning – får ut maximal prestation på isen med minimal skaderisk.

Varför hockey?

För att det är hög tid att använda det vi idag vet om kroppens funktion och kapacitet för att på bästa sätt förbereda våra spelare för denna exceptionellt krävande idrott. Vi tar under kursen avstamp i fysikens lagar om gravitation, massa och rörelse – och reder ut vad som händer när dessa krafter möter isen. Denna kunskap ligger till grund för de viktiga strategier du behöver för att kunna individanpassa fysträningen.

Under denna fullmatade heldag får du ta del av Andreas Öhgrens och Seth Ronlands succémetoder, som de själva använder på allt ifrån ungdomsspelare till NHL-proffs. Du lär dig tankekedjorna som leder till en lyckad screening, hur du lägger upp en individanpassad träningsplan (från grund till grenspecifik) och hur du väljer rätt övningar till varje individ. Under kursen får du också lära dig nya övningar som kommer att ha stor betydelse för varje enskild spelare du hjälper framöver.

Visst vill du också vara med och förändra fysträningen inom hockeyn? Boka in dig på 3D Hockey redan idag.

Tack till Andreas för en fantastisk första sommarträning tillsammans med dig! Helt sjukt vilken skillnad denna träning gjort för mig! Skillnaden på isen i år jämfört med förra året är enorm då jag känner mig mycket starkare, explosivare, uthålligare och rörligare! Testerna har även gått bättre än någonsin och framför allt på isen! Stort tack för all hjälp och ser fram emot ett fortsatt samarbete tillsammans med dig!

Jesper Bratt
New Jersey Devils

Har senaste 3 åren jobbat med fysträning av olika elitlag i Luleå. Northland basket, LF Basket och Luleå Hockeys A-lag. Har sedan förra hösten implementerat 3D-tänket i min fysträning med dessa lag. I år hade vi i princip inga problem med höftböjare, axlar eller ljumskar trots en massiv tränings- och matchbelastning med bland annat slutspel och Champions Leauge vinst.

Jag vågar påstå att vi var det lag i SHL med minst antal spelare skadade och frånvarande under säsongen.

Kan verkligen rekommendera 3D-modulerna om du vill skaffa dig fler verktyg i din verksamhet som PT, sjukgymnast eller fystränare

Petter Pettersson
Fystränare Luleå hockey

Utbildare

  • Seth Ronland
    FAFS, PT, FMR, SCSC, HMS, BFN
  • Andreas Öhgren
    FAFS, PT, FMR, HMS, GPS

Pris och anmälan

Välj datum:

9 december | 3D Hockey | Sankt Jörgen Park, Göteborg - 2500 SEK

Meddelande

Eventuella matallergier, kommentarer eller övriga önskemål.

Regler och villkor

• Anmälan är bindande.
• Vid avbokning senare än fyra veckor innan kursstart eller utebliven närvaro på kursdagen, debiteras 75% av kursavgiften.
• Vid avbokning med sjukintyg krediteras fakturan.
• Du kan omboka din plats till ett senare kurstillfälle (i mån av plats) fram till och med fyra veckor innan den bokade kursen. Fakturan skall då betalas vid det planerade tillfället och du har din plats tillgodo inför kommande utbildning.Välj betalsätt

Betala med kort (privatperson/företag)
Du kan betala med Visa, MasterCard, eller American Express
Betala genom faktura (enbart företag)Faktureringsadress