Annons:

Succékursen 3D Funktion har sedan den lanserades 2014 höjt kunskapsnivån rejält bland landets tränare och terapeuter och satt fokus på kroppens naturliga rörelsemönster.

Nu tar vi ytterligare ett steg och lanserar mer grenspecifika varianten 3D Fotboll. Den nya kursen riktar sig till dig som idag är verksam som tränare, fystränare eller fotbollsspelare och vill lära dig mer om hur du – med rätt fysträning – får ut maximal prestation på planen med minimal skaderisk.

Varför fotboll?

För att det är hög tid att använda det vi idag vet om kroppens funktion och kapacitet för att på bästa sätt förbereda våra spelare för denna exceptionellt krävande idrott. Vi tar under kursen avstamp i fysikens lagar om gravitation, massa och rörelse – och reder ut vad som händer när dessa krafter möter gräset. Denna kunskap ligger till grund för de viktiga strategier du behöver för att kunna individanpassa fysträningen.

Under denna fullmatade heldag får du ta del av Andreas Öhgrens och Seth Ronlands succémetoder, som de själva använder på allt ifrån ungdomsspelare till fotbollsproffs. Du lär dig tankekedjorna som leder till en lyckad screening, hur du lägger upp en individanpassad träningsplan (från grund till grenspecifik) och hur du väljer rätt övningar till varje individ. Under kursen får du också lära dig nya övningar som kommer att ha stor betydelse för varje enskild spelare du hjälper framöver.

Visst vill du också vara med och förändra fysträningen inom fotbollen? Boka in dig på 3D Fotboll redan idag.

Andreas Öhgren har tränat och hjälpt mig vara skadefri under dom bästa perioderna med fotbollen. Han har haft förmågan att anpassa min träning efter fotbollen, jag ska helt enkelt träna för att prestera på fotbollsplanen.

Andreas har med sitt moderna och anpassningsbara synsätt samt träningsmetoder fått mig skadefri och i bästa form! Andreas håller också i en del utbildningar för framtidens fystränare/PT och jag kommer utan tvekan ta del av dom. Med detta vill jag uttrycka min tacksamhet och hylla Andreas för det fantastiska jobb han gör med alla elitidrottare och motionärer!

Pablo Piñones-Arce

Utbildare

  • Seth Ronland
    FAFS, PT, FMR, SCSC, HMS, BFNS
  • Andreas Öhgren
    FAFS, PT, FMR, HMS, GPS

Inga kurser finns just nu planerade. Fyll i här nedan att du vill ha kurs!