Annons:

3D Funktion lanserades som utbildning under 2014 och har med sitt fokus på kroppens naturliga rörelser gjort succé och också bidragit till att kunskapsnivån höjts ordentligt bland landets tränare och terapeuter.

Fascia är idag ett hypat begrepp – och det med all rätt. Att förstå fascians roll för rörelse är avgörande för dina resultat. De flesta skador, idrottsrelaterade såväl som belastningsskador i arbetslivet, är fasciarelaterade. Det börjar också synas i forskning att fascian spelar en viktig roll i prestation, både när det gäller kraft och uthållighet.

Vi ger dig under denna utbildning all viktig information om ämnet – teoretiskt och praktiskt – så att du ska kunna implementera forskningen till något användbart. Det är en praktisk utbildning där vi varvar mellan behandlingsbänk, foamroller och rörelse.

Seth och Andreas har skaffat sig sin kunskap om fascian genom egna studier och utbildningar, främst för Tom Myers. De har även haft möjlighet att fördjupa sig inom fascia-anatomin med över hundra timmars dissektion i labb.

Andreas, Seth och Tom Myers.

Andreas och Seth med Tom Myers vid en av dissektionsdagarna i Phoenix 2014.

3D Fascia är utbildningen som tar din förståelse ett steg vidare – och ger dig en verktygslåda att plocka från när det gäller problemlösning på de typiska problem vi ser inom fysträning och prehab, allt i från dålig kraftproduktion i en rörelse till smärta i en annan.

Vi lovar dig två minnesvärda dagar med massor av hands-on träning, specifika övningar och inte minst glädje, precis som på alla våra 3D-utbildningar. Boka din plats redan idag – så ses vi där.

Utbildare

  • Seth Ronland
    FAFS, PT, FMR, SCSC, HMS, BFNS
  • Andreas Öhgren
    FAFS, PT, FMR, HMS, GPS

Pris och anmälan

Välj datum:

2-3 oktober | 3D Fascia | The Academy, Stockholm - 6000 SEK FULLBOKAT

5-6 december | 3D Fascia | Sankt Jörgen Park, Göteborg - 6000 SEK

Meddelande

Eventuella matallergier, kommentarer eller övriga önskemål.

Regler och villkor

• Anmälan är bindande.
• Vid avbokning senare än fyra veckor innan kursstart eller utebliven närvaro på kursdagen, debiteras 75% av kursavgiften.
• Vid avbokning med sjukintyg krediteras fakturan.
• Du kan omboka din plats till ett senare kurstillfälle (i mån av plats) fram till och med fyra veckor innan den bokade kursen. Fakturan skall då betalas vid det planerade tillfället och du har din plats tillgodo inför kommande utbildning.Välj betalsätt

Betala med kort (privatperson/företag)
Du kan betala med Visa, MasterCard, eller American Express
Betala genom faktura (enbart företag)Faktureringsadress