Annons:

Succékursen 3D Funktion har sedan den lanserades 2014 höjt kunskapsnivån rejält bland landets fystränare, personliga tränare och terapeuter.

Nu utökar vi kursutbudet och lanserar den mer grenspecifika varianten 3D Basket. Den här kursen riktar sig till dig som idag är verksam som tränare, fystränare eller basketspelare och vill lära dig mer om hur du – med rätt fysträning – får ut maximal prestation på planen med minimal skaderisk.

Varför basket?

Det är hög tid att använda det vi idag vet om kroppens funktion och kapacitet för att på bästa sätt förbereda våra spelare för denna krävande idrott. Vi utgår från fysikens lagar om gravitation, massa och rörelse – vi reder ut vad som händer när dessa krafter möter golvet, hur kroppen agerar i ett hopp eller i landningen från hoppet, vad som händer i kroppen i ett löpsteg när du rör dig över planen. Denna kunskap ligger till grund för de viktiga strategier du behöver för att kunna individanpassa fysträningen men även dirigera den till hela laget.


Under denna fullmatade heldag får du ta del av Hans och Yasins metoder, som applicerats framgångsrikt på både amatörer och landslagsspelare. Du lär dig tankekedjorna som leder till en lyckad screening, hur du lägger upp en individanpassad träningsplan (från grund till grenspecifik) och hur du väljer rätt övningar till varje individ. Under kursen får du också lära dig nya övningar som kommer att ha stor betydelse för varje enskild spelare du hjälper framöver.

Visst vill du också vara med och förändra fysträningen inom basket? Boka in dig på 3D Basket redan idag.

Jag känner mig mycket starkare, smidigare, explosivare och har inte känt någon smärta i min rygg under hela sommaren!

Jonas Jerekbo
Boston Celtics, NBA

Pris och anmälan

Välj datum:

26 augusti | 3D Basket | Actic Hammarby Sjöstad, Stockholm - 999 SEK

Meddelande

Eventuella matallergier, kommentarer eller övriga önskemål.

Regler och villkor

• Anmälan är bindande.
• Vid avbokning senare än fyra veckor innan kursstart eller utebliven närvaro på kursdagen, debiteras 75% av kursavgiften.
• Vid avbokning med sjukintyg krediteras fakturan.
• Du kan omboka din plats till ett senare kurstillfälle (i mån av plats) fram till och med fyra veckor innan den bokade kursen. Fakturan skall då betalas vid det planerade tillfället och du har din plats tillgodo inför kommande utbildning.Välj betalsätt

Betala med kort (privatperson/företag)
Du kan betala med Visa, MasterCard, eller American Express
Betala genom faktura (enbart företag)Faktureringsadress