Annons:

Succéutbildningen 3D-Funktion har sedan den lanserades 2014 höjt kunskapsnivån rejält bland landets personliga tränare, terapeuter och fystränare och satt fokus på kroppens naturliga rörelsemönster.

3dalpintcampgymEfter stor efterfrågan så tar vi ytterligare ett steg och lanserar den mer grenspecifika varianten – 3D Alpint. Den nya kursen riktar sig till dig som idag är verksam som tränare, fystränare, terapeut eller skidåkare och vill lära dig mer om hur du – med rätt fysträning – får ut maximal prestation med minimal skaderisk.

 

Varför Alpint?

För att det är hög tid att använda det vi idag vet om kroppens funktion och kapacitet för att på bästa sätt förbereda våra åkare för denna exceptionellt krävande idrott. I dagsläget är det för mycket skador, i synnerhet i ryggar och knän, som vi kan förebygga.

Vi tar under kursen avstamp i fysikens lagar om gravitation, massa och rörelse – och reder ut vad som händer när dessa krafter möter underlaget. Denna kunskap ligger till grund för de viktiga strategier du behöver för att kunna individanpassa fysträningen.

Under denna fullmatade heldag får du ta del av Andreas Öhgrens och Seth Ronlands succémetoder, som de själva använder på allt ifrån barn, ungdomar till elit. Du lär dig tankekedjorna som leder till en lyckad screening, hur du lägger upp en individanpassad träningsplan (från grund till grenspecifik) och hur du väljer rätt övningar till varje individ. Under kursen får du också lära dig nya övningar som kommer att ha stor betydelse för varje enskild skidåkare du hjälper framöver.

Som stor bonus på denna utbildning medverkar även Mattias Hargin som med denna typ av träning inte bara är smärtfri, utan också mer vältränad än någonsin. Läs mer om vad Mattias har att säga om 3D Alpint.

Visst vill du också vara med och förändra fysträningen inom alpint? Boka in dig på 3D Alpint idag.

 

Utbildare

  • Mattias Hargin
    Svenska Skidlandslaget
  • Andreas Öhgren
    FAFS, PT, FMR, HMS, GPS
  • Seth Ronland
    FAFS, PT, FMR, SCSC, HMS, BFNS

Pris och anmälan

Välj datum:

13 maj | 3D Alpint | Stockholm - 2500 SEK FÅ PLATSER KVAR!

Meddelande

Eventuella matallergier, kommentarer eller övriga önskemål.

Regler och villkor

• Anmälan är bindande.
• Vid avbokning senare än fyra veckor innan kursstart eller utebliven närvaro på kursdagen, debiteras 75% av kursavgiften.
• Vid avbokning med sjukintyg krediteras fakturan.
• Du kan omboka din plats till ett senare kurstillfälle (i mån av plats) fram till och med fyra veckor innan den bokade kursen. Fakturan skall då betalas vid det planerade tillfället och du har din plats tillgodo inför kommande utbildning.Välj betalsätt

Betala med kort (privatperson/företag)
Du kan betala med Visa, MasterCard, eller American Express
Betala genom faktura (enbart företag)Faktureringsadress