Annons:

Idag kan vi läsa om många olika sätt att träna på som gravid eller nybliven mamma, och vad är det som stämmer? Finns det något rätt eller fel, eller är det bara fel övning som är rekommenderad till fel person, just då? Hur bör man tänka?

Kursen riktar sig till dig som idag är verksam som tränare, manuell terapeut, barnmorska, fysioterapeut eller på något sätt jobbar med mammor. Under två dagar går vi igenom likväl teoretiska som praktiska moment, både i form av screening, träning och manuell behandling.

Hur kan vi på bästa sätt kombinera manuella tekniker med rätt träning för att skapa bästa förutsättningarna för en vardag fylld med massa fysiska moment? Hur kan man förbereda kroppen optimalt under graviditeten och hur kan man förbereda sig för en vardag som mamma på bästa sätt?

Om du är skapad för att röra dig på ett visst sätt, och du rör dig på ett annat, så börjar kroppen att kompensera och då uppstår överbelastning/skador/smärtor på olika ställen i kroppen. Så det logiska borde vara att återskapa det normala rörelsemönstret, och det är just det som 3D funktion handlar om, att normalisera ett rörelsemönster, så att vi kan ta oss framåt på ett energisnålt sätt som möjligt.

Kursledare

Yohanna Friborg
Leg. Naprapat och vidareutbildad inom idrottsmedicin samt personlig tränare. Driver idag en Idrottsklinik i Alingsås och jobbar mycket med utbildningar i förebyggande och grenspecifik träning. Jobbar mycket med idrottsskador och andra olika smärttillstånd. Håller även kurser för gravida och nyblivna mammor. Tvåbarnsmamma med massor utav egen erfarenhet gällande träning under och efter graviditet.

Maria Apel
Lic. Personlig tränare, fystränare och löpcoach från Gävle som jobbat i branschen sen 2002. Har de senaste åren jobbat som 3D tränare och applicerar dessa principer och strategier på alla sina klienter.
Satsar mycket på träning för gravida och nyförlösta, främst i form av grupper men jobbar även mot enskilda kvinnor/mammor. Har själv en dotter på 4 år och en son på 7 månader.

Datum & pris

Datum: 10–11 november (9–17, 8–16).
Plats: Nordic Wellness Tegnérgatan, Stockholm
Pris: 6 000 kr/person exkl. moms.

Pris och anmälan

Välj datum:

10-11 november | 3D Mamma | Nordic Wellness Tegnérgatan - 6000 SEK

Meddelande

Eventuella matallergier, kommentarer eller övriga önskemål.

Regler och villkor

• Anmälan är bindande.
• Vid avbokning senare än fyra veckor innan kursstart eller utebliven närvaro på kursdagen, debiteras 75% av kursavgiften.
• Vid avbokning med sjukintyg krediteras fakturan.
• Du kan omboka din plats till ett senare kurstillfälle (i mån av plats) fram till och med fyra veckor innan den bokade kursen. Fakturan skall då betalas vid det planerade tillfället och du har din plats tillgodo inför kommande utbildning.Välj betalsätt

Betala med kort (privatperson/företag)
Du kan betala med Visa, MasterCard, eller American Express
Betala genom faktura (enbart företag)Faktureringsadress