Annons:

Succékursen 3D Funktion har sedan den lanserades 2014 höjt kunskapsnivån rejält bland landets tränare och terapeuter och satt fokus på kroppens naturliga rörelsemönster. Efter stor framgång med golfare och stor efterfrågan så lanserar vi grenspecifika varianten 3D Golf.

Den nya kursen riktar sig till dig som idag är verksam som tränare, fystränare, svingcoach, terapeut eller apelare och vill lära dig mer om hur du – med rätt fysträning – får ut maximal prestation med minimal skaderisk.

Varför 3D Golf?

För att det är hög tid att använda det vi idag vet om kroppens funktion och kapacitet för att på bästa sätt förbereda våra spelare för denna exceptionellt komplexa idrott. 

Vi tar under kursen avstamp i fysikens lagar om gravitation, massa och rörelse – och reder ut vad som händer när dessa krafter skapar en sving som minimerar skaderisken och optimerar resultaten. Denna kunskap ligger till grund för de viktiga strategier du behöver för att kunna individanpassa fysträningen.

Under denna fullmatade heldag får du ta del av Andreas Öhgrens och Seth Ronlands succémetoder, som de själva använder på allt ifrån nybörjare till proffs. Du lär dig tankekedjorna som leder till en lyckad screening, hur du lägger upp en individanpassad träningsplan (från grund till grenspecifik) och hur du väljer rätt övningar till varje individ. Under kursen får du också lära dig nya övningar som kommer att ha stor betydelse för varje enskild spelare du hjälper framöver.

Visst vill du också vara med och förändra fysträningen inom Golf? Boka in dig på 3D Golf redan idag.

Sedan mitt första möte med Andreas och 3D träning har jag varit fast. En träningsform som är så logisk, powerful , och helt anpassad för individen gjorde att jag föll väldigt snabbt! 3D träningen har hjälp mig oerhört med min golf. Jag har ökat min swing speed med 8mph sedan mitt samarbete med Andreas började. Den ständiga värk i rygg, höfter och nacke jag kände dagligen är nu borta.

Andreas engagemang och energi kan enligt mig, ingen slå. Att någon kan vara så proffsig, kunnig och samtidigt närvarande är få förunnat.
Han pushar mig i gymmet, gör mig till en bättre golfare på och utan golfbanan och finns där för mig som en av mina största supporters och stöd.

Julia Roth
Golfspelare

Pris och anmälan

Välj datum:

10 december | 3D Golf | Sankt Jörgen Park, Göteborg - 2500 SEK

Meddelande

Eventuella matallergier, kommentarer eller övriga önskemål.

Regler och villkor

• Anmälan är bindande.
• Vid avbokning senare än fyra veckor innan kursstart eller utebliven närvaro på kursdagen, debiteras 75% av kursavgiften.
• Vid avbokning med sjukintyg krediteras fakturan.
• Du kan omboka din plats till ett senare kurstillfälle (i mån av plats) fram till och med fyra veckor innan den bokade kursen. Fakturan skall då betalas vid det planerade tillfället och du har din plats tillgodo inför kommande utbildning.Välj betalsätt

Betala med kort (privatperson/företag)
Du kan betala med Visa, MasterCard, eller American Express
Betala genom faktura (enbart företag)Faktureringsadress