Annons:

”Att få hjälp med träning i 3 dimensioner gjorde min kropp helare, starkare och gav mig möjligheten att tävla på CrossFit Games.”
– Björk Odinsdottir

Succékursen 3D funktion har sedan den lanserades 2014 höjt kunskapsnivån avsevärt bland landets personliga tränare. Med fokus på kroppens naturliga rörelsemönster vill 3D Funktion bygga starka och skadefria kroppar.

Varför 3D Functional Fitness?

När vi blandar tyngdlyftning, gymnastik, löpning, simning, cykling, strongman, paddling, rodd, gå på händer och mer så ställs det enorma krav på våra kroppar. Denna sport/träningsform som växt fram de senaste åren har blivit allt populärare. Utvecklingen hos atleterna är enorm och motivationen hög. Det finns idag många väldigt kunniga tränare som skriver fantastiska program åt sina atleter. Vi på 3D funktion vill bidra med ytterligare verktyg.

Inom den här sporten är det tydligt att kroppen behöver vara redo för alla möjliga tänkbara situationer. Det känns då logiskt att vi måste ha en klar bild av vad som händer i kroppen i varje rörelse och om vi har det som krävs för att inte bli skadade. Vad gör egentligen foten och höften i en knäböj? Hur fungerar bröstryggen i en split jerk och skuldrorna i en muscle-up? Men ännu viktigare; Hur kan vi få kroppen att fungera ännu bättre för att optimera vår prestation.

Vi tar under kursen avstamp i fysikens lagar om gravitation, massa och rörelse – och reder ut vad som händer när dessa krafter möter marken. Vi lär oss analysera rörelser i 3 plan för att upptäcka brister och kvaliteter hos våra atleter och låter principer och strategier vägleda oss till de rätta teknikerna.

Kursen riktar sig till dig som vill få en djupare förståelse för kroppens funktion i denna sport och träningsform. Utbildningen kommer att ledas av Björk Odinsdottir och Nils Wallfält.

Utbildare

  • Björk Odinsdottir
    OPEX Athlete, CrossFit Games Competitor, Eleiko gymnastic coach, Professional Grid Athlete, Crossfit level 1, Gymnastic trainer Crossfit HQ
  • Nils Wallfält
    FAFS, FMR, CAFS, 3D Maps, PT, DNS, OPEX CCP Coach, 3D Funktion

Pris och anmälan

Plats: Actic Kista, Stockholm
Tid: kl 9–17, 8–16
Pris: 6000 kr/person exkl. moms.

Pris och anmälan

Välj datum:

10-11 april | 3D Functional Fitness | Actic Kista, Stockholm - 6000 SEK

Meddelande

Eventuella matallergier, kommentarer eller övriga önskemål.

Regler och villkor

• Anmälan är bindande.
• Vid avbokning senare än fyra veckor innan kursstart eller utebliven närvaro på kursdagen, debiteras 75% av kursavgiften.
• Vid avbokning med sjukintyg krediteras fakturan.
• Du kan omboka din plats till ett senare kurstillfälle (i mån av plats) fram till och med fyra veckor innan den bokade kursen. Fakturan skall då betalas vid det planerade tillfället och du har din plats tillgodo inför kommande utbildning.Välj betalsätt

Betala med kort (privatperson/företag)
Du kan betala med Visa, MasterCard, eller American Express
Betala genom faktura (enbart företag)Faktureringsadress