Annons:

Utbildningen

3D-funktion är en strategisk utbildning som riktar sig till dig som är PT, terapeut eller fystränare och vill ta ditt kunnande till en ny nivå.

bild

För att nå optimal prestation med dina klienter/patienter bör du kunna se varje persons unika förutsättningar, behov och mål – och handplocka övningar och behandlingstekniker utifrån dessa. Det är inte mängden övningar som gör skillnaden, utan urvalet.

Nu har du chansen att lära dig de framgångsrika teknikerna från två av Sveriges bästa personliga tränare, Seth Ronland och Andreas Öhgren.

Efter utbildningen kommer du att bemästra:
Principerna som föder…
Strategierna som till slut utmynnar i…
Övningarna.

För två av Sveriges mest framgångsrika personliga tränare har modellen Principer, Strategier, Övningar varit ett ovärderligt arbetsredskap. I 3D-funktion berättar de mer om metoden som bygger på vetenskapliga rön från världsledande auktoriteter inom fysiologi och medicin – samt delar med sig av alla handfasta tips som de snappat upp på vägen.

Seth och Andreas beskriver 3D-funktion som den utbildning de själva alltid har saknat. För dem är 3D-funktion ett sätt att dela med sig av sina yrkeserfarenheter och utbilda en ny generation av tränare och terapeuter.

3D-funktion är egentligen många utbildningar i en. Andreas och Seth delar med sig av sina erfarenheter från de olika influenserna som har tagit dem dit de är idag. Inflytelserika personer som lett dem till 3D-funktion är bland andra: Tom Myers, Gary Gray, Michael Boyle, Athletes Performance, Zatisiorsky, Stiff, Michol Dalcourt, Chris & Ann Fredricks, Thomas Hanna, Robert Schleip, Vern Gambetta, Gray Cook och Anthony Carey.

Hör Andreas och Seth berätta mer om 3D-funktion i filmklippet nedan.

Moduler

Modul 1: 3D Funktion tankeprocess – fot & knä
Modul 2: Höft
Modul 3: Ryggrad
Modul 4: SI-led, axel/skuldra, arm/hand
Modul 5: Nacke, bäckenbotten, fysträning

Samtliga moduler innehåller både teoretiska och praktiska moment.

3D Advanced – Certifierad movement specialist, 3D-tränare.
• 3 dagar.
• Genomgång av teoretisk tenta som är godkänd och inlämnad innan kursstart.
• Avancerade screeningmetoder och fördjupning modul 1–5.
• Fysträning.
• Praktisk examinering.

För att gå 3D Advanced måste du ha genomfört alla de tidigare modulerna.

Utbildare

  • Seth Ronland
    FAFS, PT, FMR, SCSC, HMS, BFNS
  • Andreas Öhgren
    FAFS, PT, FMR, HMS, GPS

3D-funktion applicerat

Se Andreas Öhgren träna med Mattias Hargin.

FAQ

Q: Behöver jag gå modulerna i ordning?
A: Nej, det är däremot fördelaktigt att gå dem i ordning. Vi rekommenderar alltid att börja med Modul 1 för att lättare kunna ta till sig informationen från de övriga stegen.

Q: Bör jag studera något innan utbildningarna?
A: Det måste man inte men det är hjälpsamt att ha koll på den strukturella anatomin innan avsedd modul. Tex. inför Modul 1 är det bra att ha kunskap om vaden och fotens anatomi, men detta är inget krav. De flesta tar med sig det man har från föregående utbildningar och klarar sig bra med detta. De flesta modulerna ger mersmak åt deltagaren och under utbildningen rekommenderas också andra utbildningar och litteratur.

Q: Vad får man för kursmaterial?
A: Du får full tillgång till alla presentationer efter varje modul. Utöver detta kan du ta del av filmer från utbildningen samt övrigt material i vår slutna grupp på Facebook som du blir inbjuden till. Där har du även möjlighet till kommunikation med kursdeltagare och lärare.

Q: Är 3D-funktion endast riktad till Personliga tränare?
A: Nej, även om vår initiala tanke var endast PTs så har vi sedan start fått fördelen att få med oss både naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter, läkarstudenter, massörer, samt kinesiologer.

Q: Vilka boenden rekommenderas under utbildning?
A: Vi har boende både i Stockholm och Göteborg i nära anslutning till utbildningslokalerna som ger kursdeltagare bättre pris. Du får denna information när du anmält dig.

Kontakta oss