Annons:

Andreas & Seth

Andreas Öhgren

FAFS, PT, FMR, HMS, GPS

Besök Andreas webbplats

Jag är en före detta elithockeyspelare som tvingades avsluta min karriär alldeles för tidigt, på grund av felträning och överbelastningar. Med driv och nyfikenhet har jag nu jobbat som personlig tränare och fystränare sedan 1997.

Idag jobbar jag i huvudsak med rehabilitering av komplexa skador samt tränar högpresterande världsstjärnor inom idrotter som hockey, alpint, golf, friidrott och ridsport. Jag hjälper också idrottande barn och ungdomar med fysisk träning och mental coachning.

Exempel på klienter

Gabriel Landeskog (hockey): Har tränat 3D-träning med mig sedan han var 16 år. I fjol slog han klubbrekord i återhämtningsförmåga när han testades av Colorado Avalanche inför säsongen.
Mattias Hargin (slalom): började för tre år sedan. Är sedan dess skadefri, mer vältränad än någonsin och vunnit sin första världscup seger.
Alexander Zatterman (hästhoppning): Hade som mål att hoppa med en ny hoppstil, och uppnådde detta sedan han börjat fysträna med mig och Seth.
Julia Roth (golf): Har med rätt fysträning ökat svinghastighet med 12 km/h, är skadefri och har gjort debut på LPGA touren.
Nicklas Bäckström
Kom snabbt och tidigare än förväntat tillbaka till hockeyn efter sin höftoperation. Är idag skadefri och känner sig starkare än någonsin.

Seth Ronland

FAFS, PT, FMR, SCSC, HMS, BFNS

Besök Seths webbplats

Jag började min karriär 2001 med min PT utbildning från American Council on Exercise. Idag består mitt klientel av ett brett spektrum både geografiskt och målsättningsmässigt.

Meriter

Svensk mästare Athletic Fitness 2005 och 2006
Första europeiska tränare att arbeta med Wounded Warriors och Navy Seals
Årets personliga tränare 2011

Exempel på klienter

Kim Andersson (handboll): Vi började arbeta ihop eftersom han hade en axel som krånglade och höll han ur spel ett helt år, efter 3D tänket i hans fys och rehab så kunde han spela igen.
Mattias Andersson (fotboll): Efter hamstringsskador, magmuskelskador och ljumskproblem kom Mattias till mig, rehaben och fysen hade inte fått de resultat de eftersökte. Efter några timmar ihop var han på planen igen smärtfri.
US Navy Seals (Militär): När den europeiska basen i Tyskland sökte efter spetskompetens i Europa blev jag vald som fystränare som hjälpte dem med utveckling vilket baserades på 3D.
Mats Nilsson (UFC): Jag och Mats arbetade tillsammans från hans start på proffskarriären (Cage fighter) till han ställde sig på UFC arenan.

Kontakta oss