Referenser

Tack till Andreas för en fantastisk första sommarträning tillsammans med dig!
Helt sjukt vilken skillnad denna träning gjort för mig! Skillnaden på isen i år jämfört med förra året är enorm då jag känner mig mycket starkare, explosivare, uthålligare och rörligare! Testerna har även gått bättre än någonsin och framför allt på isen! Stort tack för all hjälp och ser fram emot ett fortsatt samarbete tillsammans med dig!

Jesper Bratt

New Jersey Devils

Efter många års tävlande i extremskidåkning med påföljande skador sa ryggen till slut stopp. Under drygt ett år drabbades jag av 15 massiva ryggskott och 3 diskbråck. Från att ha klättrat i branta berg och åkt skidor ner gick jag till bokstavligt golvläge där det till och med var omöjligt att gå till affären och köpa mjölk. Med erfarenhet från aktivt idrottande och mitt arbete som läkare provade jag alla rekommenderade rehabmetoder jag kunde komma på. Utan resultat.

Något uppgiven klev jag till slut in hos Andreas Öhgren för att testa 3D-funktion. Väl där möttes jag av en Andreas som entusiastiskt deklarerade att det här kommer gå att lösa. ”Men inte skidåkning igen va?” undrade jag. ”Jo. du kommer åka skidor igen”. Därefter backade han upp sin positiva bedömning med resonerande kring hela kroppens rörelsemönster, gamla skador och en imponerande kunskap i anatomi. Jag kunde knappt tro honom men resonemanget lät logiskt så jag påbörjade träningen.

Det blev en lång period med tusentals övningar men till slut kunde jag åka till snön och spänna på mig pjäxorna igen. Oslagbar känsla. Hoppas att träningsmetoden blir tillgänglig för alla som behöver den, tack Andreas!

Jennifer Farde

Hjärnkirurg

Mitt första möte med 3D-funktion var när jag började träna med Andreas kort efter min höftoperation. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så bra, så snabbt och jag kunde komma tillbaka till hockeyn tidigare än förväntat. Idag är jag skadefri och känner mig starkare än någonsin. Att träna stenhårt och ändå ha en skön känsla i kroppen efteråt har jag aldrig känt med någon träning tidigare.

Det här är helt klart den bästa träningen och jag rekommenderar alla hockeyspelare att träna efter 3D-Funktions tankesätt.

Nicklas Bäckström

Washington Capitals

Tack vare 3D Funktions utbildningar har jag fått en djupare förståelse för kroppens biomekanik och funktionella anatomi. I kombination med effektiva behandlingar och manuella tekniker kan jag nu hjälpa mina kunder att individanpassa och skräddarsy deras träning för optimala resultat på en helt annan nivå idag än tidigare. Utan deras fantastiska kunskap hade jag inte varit där jag är idag och det är jag evigt tacksam för!

Helena Ambjörn

Fystränare VIK-Hockey