Annons:

Kontakta oss

Här kan du kontakta oss angående vad som helst. Har du frågor om 3D Funktion, webbplatsen eller något annat är det bara att fylla i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt till dig.

Q: Behöver jag gå modulerna i ordning?
A: Nej, det är däremot fördelaktigt att gå dem i ordning. Vi rekommenderar alltid att börja med Modul 1 för att lättare kunna ta till sig informationen från de övriga stegen.

Q: Bör jag studera något innan utbildningarna?
A: Det måste man inte men det är hjälpsamt att ha koll på den strukturella anatomin innan avsedd modul. Tex. inför Modul 1 är det bra att ha kunskap om vaden och fotens anatomi, men detta är inget krav. De flesta tar med sig det man har från föregående utbildningar och klarar sig bra med detta. De flesta modulerna ger mersmak åt deltagaren och under utbildningen rekommenderas också andra utbildningar och litteratur.

Q: Vad får man för kursmaterial?
A: Du får full tillgång till alla presentationer efter varje modul. Utöver detta kan du ta del av filmer från utbildningen samt övrigt material i vår slutna grupp på Facebook som du blir inbjuden till. Där har du även möjlighet till kommunikation med kursdeltagare och lärare.

Q: Är 3D-funktion endast riktad till Personliga tränare?
A: Nej, även om vår initiala tanke var endast PTs så har vi sedan start fått fördelen att få med oss både naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter, läkarstudenter, massörer, samt kinesiologer.

Q: Vilka boenden rekommenderas under utbildning?
A: Vi har boende både i Stockholm och Göteborg i nära anslutning till utbildningslokalerna som ger kursdeltagare bättre pris. Du får denna information när du anmält dig.