Om Andreas & Seth

 • Andreas Öhgren 3d-funktion

  Andreas Öhgren

  FAFS, PT, FMR, HMS, GPS
  Besök Andreas webbplats

  Jag är en före detta elithockeyspelare som tvingades avsluta min karriär alldeles för tidigt, på grund av felträning och överbelastningar. Med driv och nyfikenhet har jag nu jobbat som personlig tränare och fystränare sedan 1997.

  Idag jobbar jag i huvudsak med rehabilitering av komplexa skador samt tränar högpresterande världsstjärnor inom idrotter som hockey, alpint, golf, friidrott och ridsport. Jag hjälper också idrottande barn och ungdomar med fysisk träning och mental coachning.

  Exempel på klienter

  Gabriel Landeskog (hockey): Har tränat 3d-träning med mig sedan han var 16 år. I fjol slog han klubbrekord i återhämtningsförmåga när han testades av Colorado Avalanche inför säsongen.
  Mattias Hargin (slalom): Började fysträna med mig inför förra säsongen och vann sin första världscup-seger.
  Abeba Aregawi (friidrott): Kom till mig med en krånglande fot och blev smärtfri med 3d-träning.
  Alexander Zatterman (hästhoppning): Hade som mål att hoppa med en ny hoppstil, och uppnådde detta sedan han börjat fysträna med mig.
  Julia Roth (golf): Har med rätt fysträning hittat känslan i svingen som hon sökt efter i tre år.

 • Seth Ronland 3d-funktion

  Seth Ronland

  FAFS, PT, FMR, SCSC, HMS, BFNS
  Besök Seths webbplats

  Jag började min karriär 2001 med min PT utbildning från American Council on Exercise. Idag består mitt klientel av ett brett spektrum både geografiskt och målsättningsmässigt.

  Meriter

  Svensk mästare Athletic Fitness 2005 och 2006
  Första europeiska tränare att arbeta med Wounded Warriors och Navy Seals
  Årets personliga tränare 2011

  Exempel på klienter

  Niklas Kronwall (hockey): Har kört en del av sin sommarträning med mig sedan 2012.
  Kim Andersson (handboll): Vi började arbeta ihop eftersom han hade en axel som krånglade och höll han ur spel ett helt år, efter 3D tänket i hans fys och rehab så kunde han spela igen.
  Mattias Andersson (fotboll): Efter hamstringsskador, magmuskelskador och ljumskproblem kom Mattias till mig, rehaben och fysen hade inte fått de resultat de eftersökte. Efter några timmar ihop var han på planen igen smärtfri.
  US Navy Seals (Militär): När den europeiska basen i Tyskland sökte efter spetskompetens i Europa blev jag vald som fystränare som hjälpte dem med utveckling vilket baserades på 3D.
  Mats Nilsson (UFC): Jag och Mats arbetade tillsammans från hans start på proffskarriären (Cage fighter) till han ställde sig på UFC arenan.

Kontakta oss

Förnamn *

Efternamn *

E-post *

Telefonnummer *

Meddelande

Fält markerade med * är obligatoriska.