3D Alpint

Succéutbildningen 3D-Funktion har sedan den lanserades 2014 höjt kunskapsnivån rejält bland landets personliga tränare och satt fokus på kroppens naturliga rörelsemönster.

3D-Alpint Camp

Efter stor efterfrågan så tar vi ytterligare ett steg och lanserar den mer grenspecifika varianten – 3D Alpint. Den nya kursen riktar sig till dig som idag är verksam som tränare, fystränare, terapeut eller skidåkare och vill lära dig mer om hur du – med rätt fysträning – får ut maximal prestation med minimal skaderisk.

Varför Alpint?

För att det är hög tid att använda det vi idag vet om kroppens funktion och kapacitet för att på bästa sätt förbereda våra åkare för denna exceptionellt krävande idrott. I dagsläget är det för mycket skador, i synnerhet i ryggar och knän, som vi kan förebygga.

Vi tar under kursen avstamp i fysikens lagar om gravitation, massa och rörelse – och reder ut vad som händer när dessa krafter möter underlaget. Denna kunskap ligger till grund för de viktiga strategier du behöver för att kunna individanpassa fysträningen.

Under denna fullmatade heldag får du ta del av Andreas Öhgrens och Seth Ronlands succémetoder, som de själva använder på allt ifrån barn, ungdomar till elit. Du lär dig tankekedjorna som leder till en lyckad screening, hur du lägger upp en individanpassad träningsplan (från grund till grenspecifik) och hur du väljer rätt övningar till varje individ. Under kursen får du också lära dig nya övningar som kommer att ha stor betydelse för varje enskild skidåkare du hjälper framöver.

Som stor bonus på denna utbildning medverkar även Mattias Hargin som med denna typ av träning inte bara är smärtfri, utan också mer vältränad än någonsin. Läs mer om vad Mattias har att säga om 3D Alpint.

Visst vill du också vara med och förändra fysträningen inom alpint? Boka in dig på 3D Alpint idag.


Utbildare

Mattias Hargin
Andreas Öhgren
Seth Ronland

Pris och anmälan

Plats: Balance City, Stockholm
Pris: 2 500 kr/person exkl. moms.

Missade du chansen att anmäla dig?

Vi siktar på att köra en ny omgång med 3D Alpint under maj månad.
Maila info@3dfunktion.se och lämna din intressanmälan redan idag.

Välj datum: *

13 maj 3D Alpint 09:00–17:00 FULLBOKAT

Förnamn *

Efternamn *

E-post *

Telefonnummer *

Faktureringsadress *

Postnummer *

Ort *

Meddelande, t ex matallergier etc

Fält markerade med * är obligatoriska. Bekräftelsemail skickas automatiskt ut direkt vid anmälan.
Skulle du inte få ett bekräftelsemail, kontakta oss på info@3dfunktion.se