3D Fascia

3D Funktion lanserades som utbildningskoncept under 2014 och har med sitt fokus på kroppens naturliga rörelser gjort succé och också bidragit till att kunskapsnivån höjts ordentligt bland landets personliga tränare.

Fascia är idag ett hypat begrepp – och det med all rätt. Att förstå fascians roll för rörelse är avgörande för dina resultat. De flesta skador, idrottsrelaterade såväl som belastningsskador i arbetslivet, är fasciarelaterade. Det börjar också synas i forskning att fascian spelar en viktig roll i prestation, både när det gäller kraft och uthållighet.

Vi ger dig under denna utbildning all viktig information om ämnet – teoretiskt och praktiskt – så att du ska kunna implementera forskningen till något användbart. Det är en praktisk utbildning där vi varvar mellan behandlingsbänk, foamroller och rörelse.

Seth och Andreas har skaffat sig sin kunskap om fascian genom egna studier och utbildningar, främst för Tom Myers – där de även haft möjlighet att fördjupa sig inom fascia-anatomin med sju dagars dissektion tillsammans med densamma.

Andreas, Seth och Tom Myers

Andreas och Seth med Tom Myers vid en av dissektionsdagarna i Phoenix 2014.

3D Fascia är utbildningen som tar din förståelse ett steg vidare – och ger dig en verktygslåda att plocka från när det gäller problemlösning på de typiska problem vi ser inom fysträning och prehab, allt i från dålig kraftproduktion i en rörelse till smärta i en annan.

Vi lovar dig två minnesvärda dagar med massor av hands-on träning, specifika övningar och inte minst glädje, precis som på alla våra 3D-utbildningar. Boka din plats redan idag – så ses vi där.


Utbildare

  • Seth Ronland
    FAFS, PT, FMR, SCSC, HMS, BFNS
  • Andreas Öhgren
    FAFS, PT, FMR, HMS, GPS

Pris och anmälan

Pris: 6000 kr /person exkl. moms.

Missade du chansen att anmäla dig?

Skicka en intresseanmälan till info@3dfunktion.se redan idag för att säkra din plats till nästa omgång.

Välj datum: *

23-24 februari 3D Fascia Göteborg FULLBOKAT

2- 3 oktober 3D Fascia Stockholm FULLBOKAT

Förnamn *

Efternamn *

E-post *

Telefonnummer *

Faktureringsadress *

Postnummer *

Ort *

Meddelande, t ex matallergier etc

Fält markerade med * är obligatoriska. Bekräftelsemail skickas automatiskt ut direkt vid anmälan.
Skulle du inte få ett bekräftelsemail, kontakta oss på info@3dfunktion.se